Wie ben ik?

Mijn naam is Astrid Lourens en ik ben de trotse eigenaar van Trimsalon Astrid. Mijn diploma heb ik gehaald  in 1987 en voor diverse rassen heb ik extra certificaten behaald.
Ik ben al heel wat jaartjes werkzaam in de trimbranche, twee keer eerder een eigen salon gehad, eerst in Amsterdam Noord en vervolgens, na mijn verhuizing naar een kleine woning in Almere Haven, bij de mensen thuis. Nu heb ik weer de ruimte om thuis een trimsalon in te richten en op professionele wijze uw hond te behandelen.

Ik vind het belangrijk dat uw hond het prettig vind bij mij in de trimsalon en dat u een frisse, verzorgde hond mee terug naar huis neemt.

Het welzijn van de hond gaat voor alles!

Mijn motto is dan ook: Als je respect geeft, krijg je het terug, ik vind het zeer belangrijk om de hond in zijn/haar waarde te laten.


Wilt u een professionele  en vakkundige vachtverzorging en een liefdevolle omgang voor/met uw hond? U bent bij Trimsalon Astrid aan het juiste adres!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een eerste kennismaking of behandeling? U vindt alle  contact- en adresgegevens op de contactpagina.